Абрикосовий Angel food cake
Абрикосовий Angel food cake
Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.
Тісто
0,300 кг | яєчний білок | |
0,270 кг | цукор | |
0,150 кг | Сатіна Вайт | |
0,090 кг | борошно пшеничне в/г |
Наповнювач
0,150 кг | Крем Лайт Абрикос | |
0,150 кг | Чоколіна | |
0,150 кг | Преста Йогурт |
Декор
0,005 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тісто:
Білок збити міксером, поступово додаючи цукор, протягом 7-8 хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Вайт до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою у вигляді повздовжніх смужок.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.
Наповнювач:
Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Крем Лайт Абрикос на один край, на другу половину – Чоколіну, змішану з Преста Йогурт. Потім завернути у вигляді рулету. Охолодити.
Декор:
Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та через сито посипати Монблан (можна його підфарбувати в помаранчевий колір).