Тістечко Шоколадний купол
Тістечко Шоколадний купол
Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.
Тісто
0,100 кг | Шоколадний кекс | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,040 кг | яйця | |
0,040 кг | вода |
Крем 1
0,070 кг | Ванкрем | |
0,175 кг | вода | |
0,200 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,400 кг | Тринідад Дарк |
Крем 2
0,030 кг | Ванкрем | |
0,075 кг | вода | |
0,020 кг | Крем Лайт Лимон | |
0,050 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Ганаш
0,100 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,100 кг | Тринідад Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
всі інгредієнти змішати протягом 5 хв. на середній швидкості. Тонким шаром нанести тісто на лист для випікання.
Параметри випікання:
випікати при температурі 190°С протягом 7-10 хв.
Крем 1:
суміш Ванкрем змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом 5 хв. на середній швидкості. Потім додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси. В кінці додати розтоплений шоколад Тринідад Дарк та перемішати.
Крем 2:
суміш Ванкрем змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом 5 хв. на середній швидкості. Потім додати Крем Лайт Лимон, збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Ганаш:
вершки довести до кипіння та з'єднати з Тринідад Дарк.
Формування виробу:
в силіконову форму напів сферу відсадити з кондитерського мішка 2/3 шоколадного крему 1. Потім в середину відсадити крем 2. Зверху накрити підготовленим напів фабрикатом з кексового тіста. Заморозити.
Після охолодження виріб вилучити з форми та покрити ганашем.
Більше
Декорувати за бажанням.