Рецептури Рецептури

Тістечко Шоколадний купол

Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.

Тісто

0,100 кг   Шоколадний кекс
0,020 кг   олія соняшникова
0,040 кг   яйця
0,040 кг   вода

Крем 1

0,070 кг   Ванкрем
0,175 кг   вода
0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,400 кг   Тринідад Дарк

Крем 2

0,030 кг   Ванкрем
0,075 кг   вода
0,020 кг   Крем Лайт Лимон
0,050 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Ганаш

0,100 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,100 кг   Тринідад Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

всі інгредієнти змішати протягом 5 хв. на середній швидкості. Тонким шаром нанести тісто на лист для випікання.

Параметри випікання:

випікати при температурі 190°С протягом 7-10 хв.

Крем 1:

суміш Ванкрем змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом 5 хв. на середній швидкості. Потім додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси. В кінці додати розтоплений шоколад Тринідад Дарк та перемішати.

Крем 2:

суміш Ванкрем змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом 5 хв. на середній швидкості. Потім додати Крем Лайт Лимон, збиті вершки та перемішати до однорідної маси. 

Ганаш:

вершки довести до кипіння та з'єднати з Тринідад Дарк.

Формування виробу:

в силіконову форму напів сферу відсадити з кондитерського мішка 2/3 шоколадного крему 1. Потім в середину відсадити крем 2. Зверху накрити підготовленим напів фабрикатом з кексового тіста. Заморозити.

Після охолодження виріб вилучити з форми та покрити ганашем.

Більше

Декорувати за бажанням.

Тістечко Шоколадний купол