Рецептури Рецептури

Тістечко йогуртовий абрикос

Ніжне поєднання йогурту та абрикосу зі шматочками.

Тісто

0,174 кг   Кекс Йогуртовий
0,052 кг   яйця
0,052 кг   олія соняшникова
0,076 кг   вода

Мус

0,430 кг   Вершки з рослинними жирами 25%
0,100 кг   цукор
0,040 кг   желатин
0,200 кг   вода
0,650 кг   йогурт
0,200 кг   Фрутбері Абрикос

Покриття

0,200 кг   Палетта Нейтральна
0,150 кг   вода
0,200 кг   Фрутбері Абрикос

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв. Тісто розділити на 2 форми 20х20 см.

Параметри випікання:

Випікати 20-22 хв. при температурі 180°C.

Мус: желатин розмішати з водою та залишити для набухання. Вершки збити з цукром, додати йогурт, Фрутбері Абрикос та  розтоплений желатин. Збити до однорідної консистенції на високій швидкості 1 хв.

Покриття: Палетту Нейтральну нагріти з водою до повного її розчинення. Потім додати Фрутбері Абрикос та проварити ще 1 хв.

Формування виробу: на дно форми викласти кексовий корж, потім мус і поставити в холодильну камеру на 3-4 год. для стабілізації. Поверхню виробу декорувати Палеттою Нейтральною, провареною з водою та Фрутбері Абрикос. Охолодити та порізати на тістечка.

Тістечко йогуртовий абрикос