Тістечко йогуртовий абрикос
Тістечко йогуртовий абрикос
Ніжне поєднання йогурту та абрикосу зі шматочками.
Тісто
0,174 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,052 кг | яйця | |
0,052 кг | олія соняшникова | |
0,076 кг | вода |
Мус
0,430 кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
0,100 кг | цукор | |
0,040 кг | желатин | |
0,200 кг | вода | |
0,650 кг | йогурт | |
0,200 кг | Фрутбері Абрикос |
Покриття
0,200 кг | Палетта Нейтральна | |
0,150 кг | вода | |
0,200 кг | Фрутбері Абрикос |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв. Тісто розділити на 2 форми 20х20 см.
Параметри випікання:
Випікати 20-22 хв. при температурі 180°C.
Мус: желатин розмішати з водою та залишити для набухання. Вершки збити з цукром, додати йогурт, Фрутбері Абрикос та розтоплений желатин. Збити до однорідної консистенції на високій швидкості 1 хв.
Покриття: Палетту Нейтральну нагріти з водою до повного її розчинення. Потім додати Фрутбері Абрикос та проварити ще 1 хв.
Формування виробу: на дно форми викласти кексовий корж, потім мус і поставити в холодильну камеру на 3-4 год. для стабілізації. Поверхню виробу декорувати Палеттою Нейтральною, провареною з водою та Фрутбері Абрикос. Охолодити та порізати на тістечка.