Тістечко Янтарне яблуко
Тістечко Янтарне яблуко
Комбінація різних текстур: хрусткої та ніжної бісквітної з прошарком фруктового яблучного наповнення та крем-сиру.
Тісто
0,338 кг | Айріш Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,083 кг | вода | |
0,102 кг | олія соняшникова | |
0,025 кг | Квік 96 |
Печиво Савоярді
0,200 кг | Москамікс | |
0,100 кг | яйця | |
0,040 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,016 кг | вода | |
0,001 кг | ванілін |
Сироп
0,050 кг | цукор | |
0,050 кг | вода | |
0,015 кг | кава натуральна розчинна | |
0,020 кг | ром |
Наповнювач
0,500 кг | Фрутбері Яблуко |
Крем
0,500 кг | Сир плавлений Янтарний | |
0,270 кг | цукрова пудра | |
0,018 кг | желатин | |
0,100 кг | вода | |
0,500 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Декор
0,015 кг | Какао порошок DB82 |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 4-5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200-210°C протягом 8-10 хв.
Печиво Савоярді: збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості та відсадити довгими смужками.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 220-230°C протягом 5-7 хв.
Крем: желатин замочити у воді та залишити на 10-15 хв для набухання. Сир плавлений Янтарний збити з цукровою пудрою у пишну масу додати розтоплений желатин. Збити вершки та обережно з`єднати обидві частини в ніжну масу.
Сироп: з цукру і води зварити сироп. В гарячий сироп додати каву. Охолодити та влити ром.
Формування виробу: бісквіт розрізати на дві рівні частини та прошарувати наповнювачем Фрутбері Яблуко. На поверхню виробу відсадити половину крему, викласти печиво Савоярді, просочене сиропом. Прошарувати ще раз кремом. Поверхню декорувати хаотичними смужками, цим же кремом за допомогою кондитерського мішка. Охолодити. Посипати какао. За бажанням можна декорувати декором з шоколаду або Мірор Чоко.