Тістечко Вишневе
Тістечко Вишневе
Варіація легендарного торта “Монастирська хата”. Неймовірне поєднання пісочного тіста, ніжного крему та легкої вишневої кислинки.
Тісто
0,030 кг | Суміш для печива LS | |
0,375 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,175 кг | цукрова пудра | |
0,085 кг | яйця | |
0,075 кг | пшеничний крохмаль | |
0,225 кг | маргарин |
Начинка
0,600 кг | Фрутбері Вишня |
Наповнювач
0,150 кг | Ванкрем | |
0,350 кг | вода | |
0,100 кг | сметана | |
0,100 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Декор
0,050 кг | Тринідад Дарк |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин із цукровою пудрою, потім додати яйця та збити до однорідної маси. Після чого змішати сухі компоненти зі збитою масою та обережно перемішати. Готове тісто розкатати товщиною 4 мм. Нарізати тісто квадратами 20х20 см. Маса одного коржа 0,220 кг. На поверхню рівномірно нанести Фрутбері Вишня та випекти.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°С протягом 10-12 хв.
Наповнювач: Ванкрем змішати з водою, дати настоятись 10-15 хв. Збити вершки, додати готовий заварний крем, сметану, перемішати все разом.
Формування виробу: випечені пісочно-вишневі коржі перемастити між собою кремом (0,170 кг на корж). Останній шар крему посипаємо подрібленим шоколадом Тринідат Дарк.