Рецептури Рецептури

Тістечко Вишневе

Варіація легендарного торта “Монастирська хата”. Неймовірне поєднання пісочного тіста, ніжного крему та легкої вишневої кислинки.

Тісто

0,030 кг   Суміш для печива LS
0,375 кг   борошно пшеничне в/г
0,175 кг   цукрова пудра
0,085 кг   яйця
0,075 кг   пшеничний крохмаль
0,225 кг   маргарин

Начинка

0,600 кг   Фрутбері Вишня

Наповнювач

0,150 кг   Ванкрем
0,350 кг   вода
0,100 кг   сметана
0,100 кг   Крем Патіссері несолодкі

Декор

0,050 кг   Тринідад Дарк

Спосіб приготування

Тісто: збити маргарин із цукровою пудрою, потім додати яйця та збити до однорідної маси. Після чого змішати сухі компоненти зі збитою масою та обережно перемішати. Готове тісто розкатати товщиною 4 мм. Нарізати тісто квадратами 20х20 см. Маса одного коржа 0,220 кг. На поверхню рівномірно нанести Фрутбері Вишня та випекти.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°С протягом 10-12 хв.

Наповнювач: Ванкрем змішати з водою, дати настоятись 10-15 хв. Збити вершки, додати готовий заварний крем, сметану, перемішати все разом.

Формування виробу: випечені пісочно-вишневі коржі перемастити між собою кремом (0,170 кг на корж). Останній шар крему посипаємо подрібленим  шоколадом Тринідат Дарк.

Тістечко Вишневе