Тістечко Vegetarian life
Тістечко Vegetarian life
Вегетаріанський продукт. Шоколадно-абрикосовий смак тістечка.
Тісто
1,000 кг | Кекс Пісний Ванільний | |
0,560 кг | вода | |
0,175 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | Какао порошок DB82 |
Наповнювач
0,400 кг | Преста Абрикос |
Мус
0,550 кг | Тринідад Дарк | |
0,450 кг | вершки з рослинним жирами 25% | |
0,006 кг | агар | |
0,200 кг | вода | |
0,550 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,003 кг | ароматизатор ром |
Покриття
0,250 кг | Палетта Нейтральна | |
0,250 кг | Мірор Шоколад | |
0,050 кг | вода |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Тісто вилити на лист 60х40 см та випікати.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°C. Час випікання 15-20 хв.
Мус:
Замочити агар у воді на 15 хв. в пропорції 6 г агару на 200 г води), потім розтопити та додати до ганашу Трінідад Дарк з вершками. Трінідад Дарк розтопити разом з вершками (0,450 кг). Збити другу частину вершків (0,550 кг) і поступово додавати підготовлений ганаш із шоколаду та агарової маси. Охолодити до кімнатної температури!
Покриття:
Палетту Нейтральну з водою розтопити до повного розчинення та з'єднати з Мірор Шоколад.
Формування виробу:
Бісквітний н/ф розрізати на два коржі та з'єднати між собою Джеммі Лайт Абрикос та трюфельним мусом. Охолодити. Готове покриття нанести на охолоджений виріб та нарізати на тістечка.