Рецептури Рецептури

Тістечко Summer bouquet

Легкі нотки трюфелю з лимоном та вишнею поєдналися в однму тістечку.

Тісто 1

0,350 кг   Кекс Лимонний
0,500 кг   яйця
0,100 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Тісто 2

0,350 кг   Кекс Трюфельний
0,500 кг   яйця
0,100 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Наповнювач

0,700 кг   Палетта Нейтральна
0,300 кг   Джеммі Лайт Вишня
0,500 кг   вишня заморожена без кісточки

Покриття

0,500 кг   Сатіна Вайт
0,500 кг   Фондант

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.

Наповнювач:

Палетту Нейтральну, Джеммі Лайт Вишню та вишню (нарізану шматочками) довести до кипіння та проварити 3-5 хв.

Покриття:

Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати Фондант.

Формування виробу:

Два бісквітних н/ф з'єднати між собою готовим наповнювачем. Глазурувати виріб покриттям. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х9 см. 

Тістечко Summer bouquet