Тістечко Summer bouquet
Тістечко Summer bouquet
Легкі нотки трюфелю з лимоном та вишнею поєдналися в однму тістечку.
Тісто 1
0,350 кг | Кекс Лимонний | |
0,500 кг | яйця | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,350 кг | Кекс Трюфельний | |
0,500 кг | яйця | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Наповнювач
0,700 кг | Палетта Нейтральна | |
0,300 кг | Джеммі Лайт Вишня | |
0,500 кг | вишня заморожена без кісточки |
Покриття
0,500 кг | Сатіна Вайт | |
0,500 кг | Фондант |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.
Наповнювач:
Палетту Нейтральну, Джеммі Лайт Вишню та вишню (нарізану шматочками) довести до кипіння та проварити 3-5 хв.
Покриття:
Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати Фондант.
Формування виробу:
Два бісквітних н/ф з'єднати між собою готовим наповнювачем. Глазурувати виріб покриттям. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х9 см.