Тістечко Сакура
Тістечко Сакура
Це тістечко як цвітіння японської вишні, сакури: ніжне наче хмаринка.
Тісто
0,375 кг | Кекс Фісташковий | |
0,157 кг | яйця | |
0,135 кг | олія соняшникова | |
0,037 кг | вода |
Наповнювач
0,200 кг | Фрутбері Вишня | |
0,200 кг | Палетта Нейтральна | |
0,100 кг | вода |
Крем
0,300 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,265 кг | крем-сир | |
0,085 кг | цукрова пудра | |
0,030 кг | паста Фісташка |
Покриття
0,080 кг | Палетта Нейтральна | |
0,001 кг | барвник сухий "Смарагд" |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Тісто вилити в 2 форми 20х20 см та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: 170°C.
Ротаційна піч: 160°C.
Тривалість випікання: 25-30 хв. взалежності від маси тістової заготовки.
Наповнювач: Палетту Нейтральну проварити з водою 2-3 хв. до повного її розчинення, додати Фрутбері Вишню та проварити ще 1 хв.
Крем: всі інгредієнти змішати та збити 1-2 хв. на високій швидкості.
Покритя: Палетту КолдДжел змішати з барвником та покрити виріб.
Формування виробу: випечений п/ф розрізати на дві частини. На один шар бісквіту вилити гарячий наповнювач та заморозити.
Виріб формувати в такій послідовності: на бісквіт нанести крем, покрити замороженим бісквітом з наповнювачем, потім покрити тонким шаром крему і знову покласти бісквіт, крем, бісквіт. Поверхню бісквіту покрити кремом, вирівняти та охолодити. Охолодженний виріб покрити Палеттою КолдДжел, порізати на тістечка та декорувати.