Тістечко Джуліан
Тістечко Джуліан
Мистецтво «каліграфії» по тісту.
Тісто 1
0,388 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,102 кг | олія соняшникова | |
0,083 кг | вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,388 кг | Блек Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,102 кг | олія соняшникова | |
0,083 кг | вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Наповнювач
0,400 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Охолодити.
Формування виробу:
Охолоджений бісквітний напівфабрикат розрізати на дві частини, на одну частину нанести Чоколіну Вайт шоколад та накрити другою. Охолодити та нарізати на порції (8х4 см).