Рецептури Рецептури

Тістечко Джуліан

Мистецтво «каліграфії» по тісту.

Тісто 1

0,388 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   яйця
0,102 кг   олія соняшникова
0,083 кг   вода
0,025 кг   Квік 96

Тісто 2

0,388 кг   Блек Вельвет
0,510 кг   яйця
0,102 кг   олія соняшникова
0,083 кг   вода
0,025 кг   Квік 96

Наповнювач

0,400 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Охолодити.

Формування виробу:

Охолоджений бісквітний напівфабрикат розрізати на дві частини, на одну частину нанести Чоколіну Вайт шоколад та накрити другою. Охолодити та нарізати на порції (8х4 см).

Тістечко Джуліан