Тістечко Мелман
Тістечко Мелман
Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "жираф".
Тісто 1
0,388 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,102 кг | олія соняшникова | |
0,083 кг | вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,169 кг | Айріш Вельвет | |
0,255 кг | яйця | |
0,051 кг | олія соняшникова | |
0,042 кг | вода | |
0,013 кг | Квік 96 |
Тісто 3
0,169 кг | Блек Вельвет | |
0,255 кг | яйця | |
0,051 кг | олія соняшникова | |
0,042 кг | вода | |
0,013 кг | Квік 96 |
Наповнювач
0,175 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,175 кг | Сатіна Вайт | |
0,350 кг | Крем Лайт Ананас | |
0,015 кг | Квік 96 |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста, полосками вздовж листа.
Тісто 3:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста, полосками вздовж листа.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25-30 хв. Охолодити.
Наповнювач:
Розтопити Сатіну Вайт, додати Чоколіну Вайт шоколад та Крем Лайт Ананас з Квіком. Всі компоненти збити міксером до пишної маси.
Формування виробу:
Охолоджений бісквітний напівфабрикат розрізати на дві частини, на одну частину нанести наповнювач та накрити другою. Охолодити та нарізати на порції (8х4 см).
Більше
* за бажанням можна змінювати смак (лінійка крем-лайтів).