Рецептури Рецептури

Тістечко Маракуйя

Мусове тістечко з пюре маракуї, з екзотичним ароматом.

Тісто

0,200 кг   Йогуртовий кекс
0,060 кг   яйця
0,060 кг   олія соняшникова
0,060 кг   вода

Желе

0,150 кг   Міралюкс Маракуйя
0,300 кг   Палетта Нейтральна
0,075 кг   вода

Мус

0,180 кг   Зеесан Сирний
0,240 кг   вода
0,180 кг   Міралюкс Маракуйя
0,300 кг   Крем Патіссері несолодкі

Глясаж

0,400 кг   Міралюкс Маракуйя

Декор

0,150 кг   Тринідад Вайт

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°C протягом 12-15 хв.

Желе: Міралюкс Маракуйя, Палетта Нейтральна та воду довести до 100°С, до однорідної маси. Залити у форми та охолодити.

Мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Міралюкс Маракуйя, потім збиті вершки та перемішати до однорідної маси.

Глясаж: перед використанням Міралюкс Маракуйя необхідно підігріти на водяній бані/марміті чи на плиті до температури 45-50°C.

Обережно перемішувати при нагріванні, уникаючи проникнення повітря в гель. 

Формування виробу: половину силіконової форми заповнити мусом, вкласти в середину охолоджене желе, заповнити форму мусом доверху. Заготовки заморозити.

Глазурувати заморожені тістечка підготовленим глясажем, викласти на кексову заготовку. Прикрасити декором з шоколаду.

Тістечко Маракуйя