Тістечко Маракуйя
Тістечко Маракуйя
Мусове тістечко з пюре маракуї, з екзотичним ароматом.
Тісто
0,200 кг | Йогуртовий кекс | |
0,060 кг | яйця | |
0,060 кг | олія соняшникова | |
0,060 кг | вода |
Желе
0,150 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,300 кг | Палетта Нейтральна | |
0,075 кг | вода |
Мус
0,180 кг | Зеесан Сирний | |
0,240 кг | вода | |
0,180 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,300 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Глясаж
0,400 кг | Міралюкс Маракуйя |
Декор
0,150 кг | Тринідад Вайт |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°C протягом 12-15 хв.
Желе: Міралюкс Маракуйя, Палетта Нейтральна та воду довести до 100°С, до однорідної маси. Залити у форми та охолодити.
Мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Міралюкс Маракуйя, потім збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Глясаж: перед використанням Міралюкс Маракуйя необхідно підігріти на водяній бані/марміті чи на плиті до температури 45-50°C.
Обережно перемішувати при нагріванні, уникаючи проникнення повітря в гель.
Формування виробу: половину силіконової форми заповнити мусом, вкласти в середину охолоджене желе, заповнити форму мусом доверху. Заготовки заморозити.
Глазурувати заморожені тістечка підготовленим глясажем, викласти на кексову заготовку. Прикрасити декором з шоколаду.