Тістечко карамельно-шоколадне
Тістечко карамельно-шоколадне
Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.
Тісто
0,084 кг | маргарин | |
0,120 кг | яйця | |
0,270 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,270 кг | цукор | |
0,132 кг | Кукімікс Американо Карамель |
Крем
0,400 кг | Преста Ванільна | |
0,200 кг | масло вершкове | |
0,100 кг | Тринідад Екстра Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.
Крем:
Змішати збите вершкове масло з розтопленим шоколадом Тринідад Екстра Дарк, потім додати Престу Ванільну та ретельно перемішати.
Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (3 н/ф пісочний з Кукімікс Американо Карамель).