Тістечко Глозей
Тістечко Глозей
Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.
Тісто
0,250 кг | Йогуртовий кекс | |
0,075 кг | яйця | |
0,075 кг | вода | |
0,075 кг | олія соняшникова |
Ганаш
0,200 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,300 кг | Сатіна Дарк |
Наповнювач
0,300 кг | чорна смородина заморожена | |
0,070 кг | цукор | |
0,015 кг | Сафтія |
Декор
0,400 кг | Сатіна Дарк | |
0,080 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти на середній швидкості пласким бітером протягом 5 хв. Викласти у три форми 20х20 по 0,155 кг.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 175°С протягом 10 хв. Подова піч 185°С протягом 10-12 хв. взалежності від тістової заготовки.
Ганаш:
Сатіну Дарк розтопити з частиною вершків (0,100 кг) та змішати зі збитами вершками до однорідної консистенції.
Наповнювач:
Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.
Покриття:
Сатіну Дарк розтопити до температури 35-38°С, додати олію соняшникову та подріблений арахіс.
Формування виробу:
У дві форми 20х20 викласти випечений н/ф йогуртового кексу, покрити ганашем. Один корж випеченого йогуртового н/ф попередньо нарізаного на смужки 1,75 см (12 смужок, по 6 смужокк на 1 форму) викласти поверх ганаша. Пустоти заповнити наповнювачем. Охолоджений виріб нарізати на тістечка та нанести покриття на основі Сатіни Дарк.