Рецептури Рецептури

Тістечко Фісташка-лимон

Класичне поєднання фісташки та малини з освіжаючими нотками лимону.

Тісто

1,500 кг   Кекс Фісташковий
0,630 кг   яйця
0,540 кг   олія соняшникова
0,150 кг   вода

Наповнювач

1,000 кг   Фрутбері Малина

Крем

0,582 кг   Зеесан Йогурт
0,865 кг   вода
0,482 кг   Преста Лимон
1,200 кг   Крем Патіссері несолодкі

Покриття

0,400 кг   Палетта КолдДжел

Спосіб приготування

Тісто: збити складові протягом 5 хв. на середній швидкості з використанням бітера (робочого органа плоскої форми). Викласти тісто у два листи з бортом 60х40 см.

Параметри випікання:

Випікати при 185˚С протягом 15-18 хв. Час випікання залежить від ваги тістової заготовки та конструктивних особливостей печі. Охолодити.

Крем: Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати Престу Лимон, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу: два коржі фісташкового напівфабриката прошарувати Фрутбері Малина, а потім кремом між собою та зверху.

Охолодити. Бокові сторони можна обсипати крихтою. Зверху покрити Палеттою КолдДжел та декорувати Престою Лимон, фісташками.

Тістечко Фісташка-лимон