Тістечко Фісташка-лимон
Тістечко Фісташка-лимон
Класичне поєднання фісташки та малини з освіжаючими нотками лимону.
Тісто
1,500 кг | Кекс Фісташковий | |
0,630 кг | яйця | |
0,540 кг | олія соняшникова | |
0,150 кг | вода |
Наповнювач
1,000 кг | Фрутбері Малина |
Крем
0,582 кг | Зеесан Йогурт | |
0,865 кг | вода | |
0,482 кг | Преста Лимон | |
1,200 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Покриття
0,400 кг | Палетта КолдДжел |
Спосіб приготування
Тісто: збити складові протягом 5 хв. на середній швидкості з використанням бітера (робочого органа плоскої форми). Викласти тісто у два листи з бортом 60х40 см.
Параметри випікання:
Випікати при 185˚С протягом 15-18 хв. Час випікання залежить від ваги тістової заготовки та конструктивних особливостей печі. Охолодити.
Крем: Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати Престу Лимон, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: два коржі фісташкового напівфабриката прошарувати Фрутбері Малина, а потім кремом між собою та зверху.
Охолодити. Бокові сторони можна обсипати крихтою. Зверху покрити Палеттою КолдДжел та декорувати Престою Лимон, фісташками.