Рецептури Рецептури

Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.

Тісто 1

0,500 кг   Йогуртовий кекс
0,150 кг   олія соняшникова
0,150 кг   яйця
0,220 кг   вода

Тісто 2

0,100 кг   Еклермікс
0,090 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,100 кг   яйця

Наповнювач

0,100 кг   Сатіна Дарк
0,020 кг   олія соняшникова

Крем

0,320 кг   Рап Спеціал
0,800 кг   вода
0,240 кг   молоко згущене з цукром
0,320 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,120 кг   Палетта КолдДжел

Спосіб приготування

Тісто1:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером.Тісто викласти на лист 60х40 см та розрівняти.

Параметри випікання:

Подова піч: 200°C.

Ротаційна піч: 180-190°C.

Тривалість випікання: 10-12 хв.

Тісто 2:

Перемішати на низькій швидкості суміш Еклермікс, олію та яйця. В кінці додати воду кімнатної температури. Після чого перемішати протягом 5 хв. на 2-й швидкості до отримання тіста однорідної консистенції. Розмастити тісто тонким шаром, хаотично на лист 40х30 см.

Параметри випікання:

Температура випікання 200°C.Час випікання 25 хв.

Крем:

Збити всі інгрідієнти разом 3-5 хв. Залишити на 2 хв., потім перемішати. 

Формування готового виробу:

Розрізати йогуртовий напівфабрикат на дві частини 40×30 см. Заварний напівфабрикат змастити ростопленою Сатіною Дарк з олією. Прошарувати коржі кремом. Заварний корж покласти всередину. Зверху змастити тонким шаром крему, охолодити. Готовий виріб покрити Палеттою КолдДжел, нарізати на порції (60×30 мм) та декорувати.

Тістечко Джоконда