Рецептури Рецептури

Деліс Блек темний

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.

Тісто

0,410 кг   Блек Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Крем

0,500 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Покриття

0,350 кг   Сатіна Дарк
0,080 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв, в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Вайт шоколад та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур`ю.

Деліс Блек темний