Деліс Айворі-фундук
Деліс Айворі-фундук
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.
Тісто
0,410 кг | Айворі Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Крем
0,500 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Покриття
0,350 кг | Сатіна Мілк | |
0,080 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв, в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна фундук-шоколад та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур`ю.