Рецептури Рецептури

Тістечко Буа Манго

Мангові тістечка-рулетики з ніжною текстурою.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,017 кг   Квік 96
0,055 кг   вода
0,068 кг   олія соняшникова
0,340 кг   яйця

Начинка 1

0,100 кг   Крем Лайт Манго

Начинка 2

0,150 кг   Чоколіна шоколад
0,150 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Крем

0,050 кг   Крем Лайт Манго
0,150 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,040 кг   Крем Лайт Манго
0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Начинка 2:

Вершки збити та змішати з Чоколіною шоколад до однорідної консистенції.

Крем:

Збиті вершки змішати з Крем Лайт Манго.

Покриття:

З’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Крем Лайт Манго.

Формування виробу:

На випечений бісквітний н/ф на нести начинку 1 (Крем Лайт Манго). Поверх начинки 1 викласти начинку 2 (вершки з Чоколіна). Скрутити в рулет та нарізати на міні-рулети шириною 4 см. За домогою кондитерського мішка декорувати кремом. Готовий виріб покрити гарячим гелем (покриттям).

Тістечко Буа Манго