Тістечко Амаретто
Тістечко Амаретто
Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.
Тісто 1
0,390 кг | Кукімікс Преміум | |
0,100 кг | маргарин | |
0,088 кг | яйця |
Наповнювач
0,300 кг | курага | |
0,100 кг | арахіс бланширований |
Тісто 2
0,250 кг | Лимонний кекс | |
0,088 кг | олія соняшникова | |
0,088 кг | яйця | |
0,037 кг | вода |
Крем
0,700 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,600 кг | Сатіна Дарк | |
0,400 кг | Крем Лайт Амаретто |
Покриття
0,300 кг | Мірор Шоколад |
Декор
0,070 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати масло з меланжем на низькій швидкості з використанням плоского бітера, потім додати суміш для печива Кукімікс Преміум. Замісити тісто до стану добре вимішаного.
Додати бланширований арахіс та курагу, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатись протягом 15-30 хв.
Відформувати 2 тістові заготовки в квадратні форми 20*20 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти разом на низькій швидкості з використанням плоского бітера протягом 4 хв. Викласти тісто в 2 квадратні форми 20*20 см.
Більше
Параметри випікання тіста 1:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 170°C.
Випікати протягом 10-12 хв.
Параметри випікання тіста 2:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 170°C.
Випікати протягом 12-15 хв.
Крем:
Розтоплену до 35°C кондитерську глазур Сатіна Дарк змішати з Крема Лайт Амаретто, та поступово додати збиті вершки. Крем рівномірно нанести на випечені коржі та охолодити.
Декор:
На охолоджений виріб нанести Мірор Шоколад та декорувати шоколадним декором Сатіна Вайт.