Рецептури Рецептури

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.

Тісто 1

0,390 кг   Кукімікс Преміум
0,100 кг   маргарин
0,088 кг   яйця

Наповнювач

0,300 кг   курага
0,100 кг   арахіс бланширований

Тісто 2

0,250 кг   Лимонний кекс
0,088 кг   олія соняшникова
0,088 кг   яйця
0,037 кг   вода

Крем

0,700 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,600 кг   Сатіна Дарк
0,400 кг   Крем Лайт Амаретто

Покриття

0,300 кг   Мірор Шоколад

Декор

0,070 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати масло з меланжем на низькій швидкості з використанням плоского бітера, потім додати суміш для печива Кукімікс Преміум. Замісити тісто до стану добре вимішаного.

Додати бланширований арахіс та курагу, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатись протягом 15-30 хв. 

Відформувати 2 тістові заготовки в квадратні форми 20*20 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти разом на низькій швидкості з використанням плоского бітера протягом 4 хв. Викласти тісто в 2 квадратні форми 20*20 см.

Більше

Параметри випікання тіста 1:

Подова піч: 185°C.

Ротаційна піч: 170°C.

Випікати протягом 10-12 хв.

Параметри випікання тіста 2:

Подова піч: 185°C.

Ротаційна піч: 170°C.

Випікати протягом 12-15 хв.

Крем:

Розтоплену до 35°C кондитерську глазур Сатіна Дарк змішати з Крема Лайт Амаретто, та поступово додати збиті вершки.  Крем рівномірно нанести на випечені коржі та охолодити.

Декор:

На охолоджений виріб нанести Мірор Шоколад та декорувати шоколадним декором Сатіна Вайт.

Тістечко Амаретто