Тарт Тірамісу
Тарт Тірамісу
Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.
Пісочна основа
0,150 кг | маргарин | |
0,090 кг | цукрова пудра | |
0,050 кг | яйця | |
0,002 кг | сіль | |
0,250 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | какао порошок DB82 | |
0,005 кг | Суміш для печива LS |
Наповнювач солона карамель
0,115 кг | цукор | |
0,120 кг | масло вершкове | |
0,001 кг | ванілін | |
0,002 кг | сіль | |
0,075 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,045 кг | молоко згущене з цукром | |
0,025 кг | Фрешкіпер |
Тісто бісквітне
0,069 кг | яйця | |
0,040 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,053 кг | цукор | |
0,015 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,015 кг | вода |
Мус Тірамісу
0,100 кг | Зеесан Тірамісу | |
0,050 кг | Зеесан Сирний | |
0,500 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,125 кг | вода |
Сироп цукрово-кавовий
0,005 кг | кава розчинна | |
0,050 кг | цукор | |
0,050 кг | вода |
Оздоблення
0,010 кг | какао порошок DB82 | |
0,100 кг | Сатіна Дарк |
Спосіб приготування
Пісочна основа:
збити маргарин з цукровою пудрою за допомогою плаского бітера, потім поступово додати яйця. Внести сухі інгредієнти та замісити однорідне тісто. Розподілити тісто по формах (d 7-10) та виіпекти при температурі 180°С протягом 10 хв. Охолодити.
Наповнювач солона карамель:
в нагрітій металевій ємкості з товстим дном розплавити цукор сухим способом, довести до насиченого карамельного кольору. Ввести м`яке вершкове масло, ванілін та сіль. Обережно помішуючи, проварити 5-7 хв. Після кипіння масла та з`єднання з карамеллю в однорідну структуру. Окремо підігріти вершки зі згущеним молоком та Фрешкіпером до 80˚С, щоб при додаванні у карамель уникнути конфлікту температур. Додати підготовлені вершки з Фрешкіпером та згущеним молоком. Масу уварити протягом 5-7 хв. та охолодити.
Тісто бісквітне:
всі інгредієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист бісквітне тісто та випекти при температурі 210°С протягом 7-9 хв.
Мус Тірамісу:
Зеесани Тірамісу та Сирний змішати з водою. Обережно додати у збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Цукрово-кавовий сироп:
з цукру і води зварити сироп. Додати розчинну каву та охолодити.
Формування виробу:
на дно охолодженої пісочної заготовки відсадити наповнювач солона карамель. У силіконові напівсфери діаметром 7 см відсадити мус Тірамісу. Закрити диском з бісквіту, добре просочити цукрово-кавовим сиропом та охолодити мусову заготовку у морозильній камері не менш ніж 4-5 год. Заморожений мус дістати з форми, викласти в пісочний тарт, поверх солоної карамелі. Декорувати какао та декором з Сатіни Дарк.