Сирник Голландський
Сирник Голландський
Тістечко з сирною начинкою.
Тісто
0,078 кг | Маффінмікс Лайт | |
0,125 кг | цукор | |
0,110 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,094 кг | олія соняшникова | |
0,094 кг | яйця | |
0,094 кг | вода |
Начинка
0,660 кг | сир кисломолочний | |
0,260 кг | яйця | |
0,025 кг | Сафтія | |
0,070 кг | цукрова пудра | |
0,002 кг | ванілін |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.
Начинка: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати яйця, цукрову пудру, Сафтію та ванілін. Перемішати до однорідної маси. На одну форму викласти тісто 0,025-0,030 кг. Зверху на тісто з кондитерського мішка відсадити сирну начинку 0,050-0,055 кг.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 165ºC.
Час випікання: 20 хв.