Рецептури Рецептури

Сирник Голландський

Тісто

0,078 кг   Маффінмікс Лайт
0,125 кг   цукор
0,110 кг   борошно пшеничне в/г
0,094 кг   олія соняшникова
0,094 кг   яйця
0,094 кг   вода

Начинка

0,660 кг   сир кисломолочний
0,260 кг   яйця
0,025 кг   Сафтія
0,070 кг   цукрова пудра
0,002 кг   ванілін

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.

Начинка: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати яйця, цукрову пудру, Сафтію та ванілін. Перемішати до однорідної маси. На одну форму викласти тісто 0,025-0,030 кг. Зверху на тісто з кондитерського мішка відсадити сирну начинку 0,050-0,055 кг.

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 165ºC.
Час випікання: 20 хв.

Сирник Голландський