Птіфур Айлен
Птіфур Айлен
Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.
Тісто
0,225 кг | Айворі Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Начинка
0,450 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту |
Фадж
0,110 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту | |
0,110 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Фадж:
Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною.
Формування виробу:
Нарізати бісквіт полосками 40х11 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 10х3 см. Покрити поверхню тістечок фаджем.