Птіфур Жаклін
Птіфур Жаклін
Багате на смак тістечко птіфур з найніжнішим сирковим мусом з нотками солоної карамелі та фруктового компоте з чорної смородини.
Тісто
0,250 кг | Блек Вельвет | |
0,100 кг | жовтки | |
0,125 кг | маргарин | |
0,125 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,001 кг | сіль |
Начинка компоте
0,300 кг | Чорна смородина морожена | |
0,300 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода |
Крем-мус
0,350 кг | Зеесан Сирний | |
0,520 кг | вода | |
0,550 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі | |
0,660 кг | Вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,150 кг | Палетта КолдДжел | |
0,050 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі |
Спосіб приготування
Тісто:
в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в дві форми 20х20х4 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв.
Начинка компоте:
Палетту Нейтральну з водою розтопити, додати чорну смородину та довести до кипіння.
Крем-мус:
Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Покриття:
розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.
Формування виробу:
зібрати у форму розміром 20х20х4 см в наступнійй послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар чорно-смородинового компоте, шар карамельного мусу до краю форми. Заморозити. Нанести покриття на виріб та нарізати на порції. Тістечка декорувати декором з шоколаду.