Рецептури Рецептури

Птіфур Жаклін

Багате на смак тістечко птіфур з найніжнішим сирковим мусом з нотками солоної карамелі та фруктового компоте з чорної смородини.

Тісто

0,250 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   жовтки
0,125 кг   маргарин
0,125 кг   борошно пшеничне в/г
0,001 кг   сіль

Начинка компоте

0,300 кг   Чорна смородина морожена
0,300 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Крем-мус

0,350 кг   Зеесан Сирний
0,520 кг   вода
0,550 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі
0,660 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,150 кг   Палетта КолдДжел
0,050 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі

Спосіб приготування

Тісто:

в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в дві форми 20х20х4 см. 

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв. 

Начинка компоте:

Палетту Нейтральну з водою розтопити, додати чорну смородину та довести до кипіння.

Крем-мус:

Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Покриття:

розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.

Формування виробу:

зібрати у форму розміром 20х20х4 см в наступнійй послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар чорно-смородинового компоте, шар карамельного мусу до краю форми. Заморозити. Нанести покриття на виріб та нарізати на порції. Тістечка декорувати декором з шоколаду.

Птіфур Жаклін