Птіфур Бургунді
Птіфур Бургунді
Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.
Тісто
0,190 кг | Айріш Вельвет | |
0,075 кг | жовтки | |
0,095 кг | маргарин | |
0,095 г | борошно пшеничне в/г | |
0,001 кг | сіль |
Начинка компоте
0,300 кг | вишня заморожена без кісточки | |
0,300 кг | Палетта Нейтральна |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Йогурт | |
0,260 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту | |
0,300 кг | Вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,090 кг | Палетта КолдДжел | |
0,030 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту |
Спосіб приготування
Тісто:
В діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в формі 55х10х4 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв.
Начинка компоте:
Палетту Нейтральну розтопити, додати вишню та довести до кипіння.
Крем-мус:
Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Покриття:
розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.
Формуваня виробу:
зібрати у форму розміром 55х10х4 см в наступній послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар вишневого компоте, шар крем-мусу до краю форми. Заморозити. Нанести покриття на виріб та нарізати на порції. Тістечка декорувати ягодами та декором з шоколаду.