Міні еклери Пастель
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,090 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,100 кг | яйця |
Начинка
0,800 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,400 кг | масло вершкове |
Покриття
0,325 кг | Фондант | |
0,035 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 190-200°C.
Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).
Наповнювач: збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт шоколад. Перемішати до однорідної консистенції. Готовим кремом наповнити еклери.
Покриття: розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.