Рецептури Рецептури

Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,090 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,100 кг   яйця

Начинка

0,800 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,400 кг   масло вершкове

Покриття

0,325 кг   Фондант
0,035 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи та випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: температура 190-200°C.

Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.

Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).

Наповнювач: збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт шоколад. Перемішати до однорідної консистенції. Готовим кремом наповнити еклери.

Покриття: розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.

Міні еклери Пастель