Рецептури Рецептури

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,090 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,100 кг   яйця

Декорування

0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити тісто потрібної форми та випікати.

Параметри випікання:

Температура випікання 200°C. Час випікання 20 хв.

Декор:

Розтопити Сатіна Вайт до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 35-36°C).

Міні еклери паризькі