Міні еклери паризькі
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,090 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,100 кг | яйця |
Декорування
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити тісто потрібної форми та випікати.
Параметри випікання:
Температура випікання 200°C. Час випікання 20 хв.
Декор:
Розтопити Сатіна Вайт до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 35-36°C).