Голландський сирник
Голландський сирник
Ніжне йогуртово-сирне тістечко.
Тісто
0,250 кг | Йогуртовий кекс | |
0,075 кг | олія соняшникова | |
0,075 кг | яйця | |
0,075 кг | вода |
Начинка
0,660 кг | сир кисломолочний | |
0,070 кг | цукрова пудра | |
0,260 кг | яйця | |
0,002 кг | ванілін | |
0,025 кг | Сафтія |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.
Начинка: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати яйця, цукрову пудру, Сафтію та ванілін. Перемішати до однорідної маси. На одну форму викласти тісто 0,025 кг. Зверху на тісто з кондитерського мішка відсадити сирну начинку 0,050-0,055 кг.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 165ºC.
Час випікання: 22-25 хв.
Декор: охолоджений сирник декорувати Монбланом.