Рецептури Рецептури

Еклер

Дуже ніжне, хрустке тістечко.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,080 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   яєчний порошок
0,070 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: відновити яєчний порошок 0,030к г + вода 0,070 кг (t 26-28°C) протягом 10 хв., періодично помішуючи. Перемішати суміш Еклермікс, олію, активований яєчний порошок та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 180°C.Час випікання: 25 хв.

Еклер