Десерт Мокко
Десерт Мокко
Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.
Тісто
0,075 кг | Шоколадний кекс | |
0,037 кг | олія соняшникова | |
0,037 кг | яйця |
Мус 1
0,206 кг | Мегле Крем Патісері Декор | |
0,077 кг | жовтки | |
0,155 кг | Тринідад Вайт | |
0,003 кг | желатин | |
0,015 кг | вода | |
0,005 кг | кава натуральна розчинна |
Мус 2
0,140 кг | Тринідад Дарк | |
0,005 кг | кава натуральна розчинна | |
0,088 кг | молоко пастеризоване | |
0,230 кг | Мегле Крем Патісері Декор |
Декор
0,015 кг | какао порошок DB82 | |
0,015 кг | Сатіна Дарк |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості. Тісто викласти у форму та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 200°C, ротаційна піч: 180°C протягом 15 хв.
Мус 1: вершки, жовток та каву прогріти до 80°С, вилити на шоколад, додати замочений желатин та пробити блендером.
Мус 2: каву з молоком довести до кипіння, вилити на шоколад, пробити блендером та охолодити. Вершки збити до стійких піків, з'єднати з шоколадною масою.
Формування виробу: на дно склянки покласти бісквіт, налити шар мус 1, покласти в холодильник на 20 хв. Зверху викласти мус 2, поверхню декорувати какао та шоколадним декором.