Рецептури Рецептури

Деліс Айворі молочно-горіховий

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно горіховим смаком.

Тісто 1

0,410 кг   Блек Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Тісто 2

0,410 кг   Айворі Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Начинка

0,570 кг   Вершки з рослинними жирами 25%
0,430 кг   Сатіна Дарк

Покриття

0,680 кг   Сатіна Мілк
0,130 кг   олія соняшникова
0,170 кг   арахіс бланширований

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Начинка: частину вершків 0,170 кг закип'ятити та влити в Сатіну Дарк. Перемішати до повного розчинення глазурі. Готовий ганаш змішати з рештою збитих вершків 0,400 кг.

Формування виробу: два випечених бісквітних напіфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см.

Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подріблений арахіс. Глазурувати тістечка.

Деліс Айворі молочно-горіховий