Деліс Айворі молочно-горіховий
Деліс Айворі молочно-горіховий
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно горіховим смаком.
Тісто 1
0,410 кг | Блек Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,410 кг | Айворі Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Начинка
0,570 кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
0,430 кг | Сатіна Дарк |
Покриття
0,680 кг | Сатіна Мілк | |
0,130 кг | олія соняшникова | |
0,170 кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Начинка: частину вершків 0,170 кг закип'ятити та влити в Сатіну Дарк. Перемішати до повного розчинення глазурі. Готовий ганаш змішати з рештою збитих вершків 0,400 кг.
Формування виробу: два випечених бісквітних напіфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см.
Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подріблений арахіс. Глазурувати тістечка.