Брауні Тімінда
Брауні Тімінда
Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.
Тісто
0,200 кг | Маргарин | |
0,200 кг | Трінідад Дарк | |
0,400 кг | Цукор | |
0,200 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Яйця | |
0,060 кг | Какао порошок DB82 | |
0,003 кг | Мускатний горіх мелений | |
0,003 кг | Імбир мелений |
Спосіб приготування
Тісто:
- Розтопити маргарин та Тринідат Дарк.
- Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми).
- Тісто викласти у форму 20Х25 см.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 160°C протягом 30-32 хв.
- Подова піч:175°C протягом 30-35 хв.
Більше
Шоколад чудово комбінується з натуральними ароматизаторами: бренді, ром, лаванда, імбир, м'ята.