Брауні Тімінда
Брауні Тімінда
Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.
Тісто
0,200 кг | маргарин | |
0,200 кг | Сатіна Дарк | |
0,400 кг | цукор | |
0,200 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | яйця | |
0,060 кг | какао порошок | |
0,003 кг | мускатний горіх мелений | |
0,003 кг | імбир мелений |
Спосіб приготування
Тісто:
маргарин та Сатіну Дарк розтопити. Потім змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Тісто викласти у форму 20Х25 см.
Параметри випыкання:
Ротаційна піч: 160°C протягом 30-32 хв.
Подова піч:175°C протягом 30-35 хв.