Брауні Мускат
Брауні Мускат
Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.
Тісто
0,200 кг | Мускатний кекс | |
0,100 кг | Глюкоза кристалічна | |
0,020 кг | Борошно рисове | |
0,133 кг | Яйця | |
0,100 кг | Масло вершкове 82.5% | |
0,080 кг | Фрешкіпер | |
0,200 кг | Тринідад Мілк |
Спосіб приготування
Тісто:
- М'яке вершкове масло змішати з усіма компонентами, окрім шоколаду, та замісити тісто плоским бітером.
- В кінці додати розтоплений шоколад.
- Готове тісто викласти у підготовлені форми.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Тривалість випікання: протягом 33 хв.