Рецептури Рецептури

Брауні Мілк

Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.

Тісто

0,200 кг   Айріш Вельвет
0,100 кг   Глюкоза кристалічна
0,020 кг   Борошно рисове
0,133 кг   Яйця
0,100 кг   Масло вершкове 82.5%
0,080 кг   Фрешкіпер
0,200 кг   Тринідад Мілк

Спосіб приготування

Тісто:

  • М'яке масло змішати з усіма компонентами, окрім шоколаду, та замісити тісто.
  • В кінці замісу додати розтоплений шоколад.
  • Викласти тісто у підготовлені форми.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Тривалість випікання 33 хв.

  
 

Брауні Мілк