Брауні Мілк
Брауні Мілк
Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.
Тісто
0,200 кг | Айріш Вельвет | |
0,100 кг | Глюкоза кристалічна | |
0,020 кг | Борошно рисове | |
0,133 кг | Яйця | |
0,100 кг | Масло вершкове 82.5% | |
0,080 кг | Фрешкіпер | |
0,200 кг | Тринідад Мілк |
Спосіб приготування
Тісто:
- М'яке масло змішати з усіма компонентами, окрім шоколаду, та замісити тісто.
- В кінці замісу додати розтоплений шоколад.
- Викласти тісто у підготовлені форми.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Тривалість випікання 33 хв.