Брауні Екстра Дарк
Брауні Екстра Дарк
Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.
Тісто
0,210 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,160 кг | Тринідад Екстра Дарк | |
0,100 кг | Глюкоза кристалічна | |
0,150 кг | Цукор | |
0,190 кг | Яйця | |
0,100 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Блек Вельвет |
Спосіб приготування
Тісто: Розтопити на водяній бані шоколад з вершковим маслом до повного розплавлення. Окремо яйця збити з цукром та глюкозою до стійкої піни. Змішати шоколадну масу з яйцями та додати всі сухі компоненти, замісити тісто.
Параметри випікання: Випікати при температурі 170°C протягом 25 хв.
Декор: Готові напівфабрикати охолодити. Перед подачею нарізати, прикрасити декором з шоколаду.
Детальніше про брауні