Рецептури Рецептури

Брауні Екстра Дарк

Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.

Тісто

0,210 кг   Масло вершкове 82,5%
0,160 кг   Тринідад Екстра Дарк
0,100 кг   Глюкоза кристалічна
0,150 кг   Цукор
0,190 кг   Яйця
0,100 кг   Борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Блек Вельвет

Спосіб приготування

Тісто: Розтопити на водяній бані шоколад з вершковим маслом до повного розплавлення. Окремо яйця збити з цукром та глюкозою до стійкої піни. Змішати шоколадну масу з яйцями та додати всі сухі компоненти, замісити тісто.
 
Параметри випікання: Випікати при температурі 170°C протягом 25 хв.
Декор: Готові напівфабрикати охолодити. Перед подачею нарізати, прикрасити декором з шоколаду.

Детальніше про брауні

Брауні Екстра Дарк