Рецептури Рецептури

Брауні Дарк

Брауні – найулюбленіший десерт поціновувачів шоколаду. Це тістечко з тонкою шкоринкою, вологою серединкою та насиченим шоколадним смаком. Смакує з кавою або молоком, є гарним доповненням святкового столу.

Тісто

1,000 кг   Тринідад Дарк
1,000 кг   Масло вершкове 82,5%
0,550 кг   Цукор
0,125 кг   Какао порошок DB82
1,000 кг   Яйця
0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,015 кг   Сіль
0,300 кг   Грецький горіх

Спосіб приготування

Тісто: 

Шоколад з вершковим маслом розтопити (t маси 40-43°С).

Додати жовтки та перемішати вінчиком. Додати сухі інгредієнти, перемішати.

Окремо міксером збити білок з цукром до ніжної текстури.

Частинами додати збитий білок до шоколадної маси і на першому етапі обережно вимішати.

Поступово перейти до розтирання лопаткою до еластичного стану.

Додати горіхи. Викласти у прямокутні форми.

Параметри випікання: 

Випікати 7 хв. при температурі 200°С.

Помістити у шокову заморозку на 30 хв. Нарізати охолодженим.

Брауні Дарк