Брауні Дарк
Брауні Дарк
Брауні – найулюбленіший десерт поціновувачів шоколаду. Це тістечко з тонкою шкоринкою, вологою серединкою та насиченим шоколадним смаком. Смакує з кавою або молоком, є гарним доповненням святкового столу.
Тісто
1,000 кг | Тринідад Дарк | |
1,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,550 кг | Цукор | |
0,125 кг | Какао порошок DB82 | |
1,000 кг | Яйця | |
0,500 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,015 кг | Сіль | |
0,300 кг | Грецький горіх |
Спосіб приготування
Тісто:
Шоколад з вершковим маслом розтопити (t маси 40-43°С).
Додати жовтки та перемішати вінчиком. Додати сухі інгредієнти, перемішати.
Окремо міксером збити білок з цукром до ніжної текстури.
Частинами додати збитий білок до шоколадної маси і на першому етапі обережно вимішати.
Поступово перейти до розтирання лопаткою до еластичного стану.
Додати горіхи. Викласти у прямокутні форми.
Параметри випікання:
Випікати 7 хв. при температурі 200°С.
Помістити у шокову заморозку на 30 хв. Нарізати охолодженим.