Брауні Блонді
Брауні Блонді
Блонді – це ніжне тістечко з білим шоколадом родом з Америки. Солодкий та майже тягучий, з вологою текстурою та присмаком лайму, цей десерт випікається у великих формах, а потім ріжеться на невеликі порціонні прямокутники та прикрашається цукровою пудрою або шматочками фруктів.
Тісто
0,250 кг | Тринідад Вайт | |
0,185 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,130 кг | Цукор | |
0,030 кг | Сухе молоко 1,5% | |
0,125 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,250 кг | Яйця | |
0,004 кг | Сіль | |
0,015 кг | Лайм |
Спосіб приготування
Тісто:
З’єднати вершкове масло, Тринідад Вайт та цедру лайма. Розтопити масу.
Додати сухе молоко і перемішати вінчиком.
Відокремити жовтки від білків. Жовтки додати у шоколадну масу та перемішати до утворення еластичної консистенції. Додати борошно і замісити тісто.
Білки збити з цукром та сіллю до напіврідкого стану. 1/2 частину білків ввести в тісто, спочатку перемішувати вінчиком, потім розтирати лопаткою до утворення однорідної маси. Ввести другу частину білків і ретельно розтерти лопаткою.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 140°С протягом 20 хв.
Після випікання помістити до шокової заморозки на 20-30 хв. Нарізати охолодженим.
Прикрасити цукровою пудрою за бажанням.