Рецептури Рецептури

Блонді Брауні

Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.

Тісто

0,250 кг   Тринідад Вайт
0,100 кг   Масло вершкове 82,5%
0,130 кг   Цукор
0,030 кг   Сухе молоко 1,5%
0,125 кг   Борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Яйця
0,004 кг   Сіль
0,001 кг   Ванілін

Спосіб приготування

Тісто:
  • Розтопити вершкове масло і Тринідад Вайт.
  • Додати сухе молоко, ванілін та перемішати вінчиком.
  • Відокремити жовтки від білків.
  • Жовтки додати у шоколадну масу та перемішати до утворення еластичної консистенції. Додати борошно і замісити тісто.
  • Білки збити з цукром та сіллю до стійкого консистенції.
  • 1/2 частину білків додати в тісто та перемішувати лопаткою до утворенні однорідної маси. Додати другу частину білків  і ретельно перемішати.
Параметри випікання: Випікати при температурі 140°С протягом 40 хв.
Прикрасити цукровою пудрою за бажанням.

Блонді