Блонді Брауні
Блонді Брауні
Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.
Тісто
0,250 кг | Тринідад Вайт | |
0,100 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,130 кг | Цукор | |
0,030 кг | Сухе молоко 1,5% | |
0,125 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,250 кг | Яйця | |
0,004 кг | Сіль | |
0,001 кг | Ванілін |
Спосіб приготування
Тісто:
- Розтопити вершкове масло і Тринідад Вайт.
- Додати сухе молоко, ванілін та перемішати вінчиком.
- Відокремити жовтки від білків.
- Жовтки додати у шоколадну масу та перемішати до утворення еластичної консистенції. Додати борошно і замісити тісто.
- Білки збити з цукром та сіллю до стійкого консистенції.
- 1/2 частину білків додати в тісто та перемішувати лопаткою до утворенні однорідної маси. Додати другу частину білків і ретельно перемішати.
Параметри випікання: Випікати при температурі 140°С протягом 40 хв.
Прикрасити цукровою пудрою за бажанням.