Бісквітні Тако
Бісквітні Тако
Смачні мексиканські тако ("конвертики") з ніжним ванільним крем-сиром та малиновою начинкою.
Тісто
0,338 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,050 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Крем
0,170 кг | Ванкрем | |
0,400 кг | вода | |
0,115 кг | крем-сир | |
0,115 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Начинка
0,050 кг | Фрутбері Малина |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. За допомогою кондитерського мішка відсадити круги вагою по 0,050 кг (якщо є листи для гамбургерів можна відсадити у них).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 185°C протягом 15 хв. Гарячим покласти у гофровані багетні листи для надання форми.
Крем: Ванкрем змішати з водою, дати постояти 10-15 хв. Вершки збити до пишної маси, змішати з крем-сиром. Обидві маси з'єднати.
Формування виробу: охолоджений бісквітний напівфабрикат зняти з гофрованого листа, поставити у тарталетку, за допомогою кондитерського мішка з насадкою зірочка відсадити крем. Декорувати Фрутбері Малина або іншою начинкою Фрутбері за бажанням.