Бісквіт шоколадний
Бісквіт шоколадний
Мега-шоколадний бісквіт з ніжною повітряною текстурою. Можна використовувати як окреме тістечко, так і в якості основи для торту.
Тісто
0,180 кг | Тринідад Дарк | |
0,115 кг | Молоко пастеризоване | |
0,095 кг | Жовтки | |
0,095 кг | Борошно мигдальне | |
0,015 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,165 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,140 кг | Яєчний білок | |
0,055 кг | Цукор |
Спосіб приготування
Тісто:
- Молоко довести до кипіння та влити в шоколад, перемішати до однорідної консистенції.
- Додати жовтки, ретельно перемішати.
- Ввести сухі інгредієнти та розтоплене масло.
- Білки збити з цукром до стійкої піни. Змішати з шоколадною масою.
- За допомогою кондитерського мішка наповнити силіконові форми тістом.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 160°С протягом 10-15 хв.
- Одразу після випікання помістити бісквіт до шокової морозильної камери. Вийняти з форм після охолодження.
- Прикрасити за бажанням.