Рецептури Рецептури

Бісквіт шоколадний

Мега-шоколадний бісквіт з ніжною повітряною текстурою. Можна використовувати як окреме тістечко, так і в якості основи для торту.

Тісто

0,180 кг   Тринідад Дарк
0,115 кг   Молоко пастеризоване
0,095 кг   Жовтки
0,095 кг   Борошно мигдальне
0,015 кг   Борошно пшеничне в/г
0,165 кг   Масло вершкове 82,5%
0,140 кг   Яєчний білок
0,055 кг   Цукор

Спосіб приготування

Тісто:

  • Молоко довести до кипіння та влити в шоколад, перемішати до однорідної консистенції.
  • Додати жовтки, ретельно перемішати.
  • Ввести сухі інгредієнти та розтоплене масло.
  • Білки збити з цукром до стійкої піни. Змішати з шоколадною масою.
  • За допомогою кондитерського мішка наповнити силіконові форми тістом.

Параметри випікання: 

Випікати при температурі 160°С протягом 10-15 хв.

  • Одразу після випікання помістити бісквіт до шокової морозильної камери. Вийняти з форм після охолодження.
  • Прикрасити за бажанням.
Бісквіт шоколадний