Сухарики Гречані
Сухарики Гречані
Сухарики гречані на гречаному борошні. До супу чи в салат. Корисні, для втамування голоду.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Гречаний Хліб | |
0,010 кг | Супер Софт | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,040 кг | маргарин столовий | |
0,720 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 8 хв. на першій швидкості, потім ще 4 хв. на другій швидкості.
Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста – 5-10 хв. в умовах цеху.
Поділити тісто на заготовки. Маса заготовки залежить від об’єму форми для тостового хлібу – 270-280 г тіста/1 л форми. Заготовки викласти в форми та прикрити кришками.
Кінцеве вистоювання проводити у вистоювальній шафі протягом 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Повністю закрити форми кришками.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна промислова піч: посадка 240°С, з подачею середньої кількості пари (для швидкого та кращого прогрівання металевих форм); випікання протягом 32-35 хв. при температурі 220°С (для заготовок масою 800 г).
*Параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі.
Після того як вироби охолонуть, необхідно відрізати шкоринку та порізати заготовки на сухарні
(довжина 3 см, ширина 1 см, висота 1 см).
**Перемішати їх з олією (10 г олії/100 г хлібних заготовок) та сіллю (1,5 г/100 г заготовок).
Сушити в ротаційній печі при температурі 150°С протягом 15 хв. Під час сушіння бажано періодично перемішувати вироби.