Чіпс мигдалевий
Чіпс мигдалевий
Легкий у приготуванні мигдалевий снек, глазурований шоколадом Тринідад від українського шоколатьє Руслана Вичерова.
Тісто
0,100 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,100 кг | Цукор | |
0,001 кг | Кориця мелена | |
0,001 кг | Імбир мелений | |
0,001 кг | Гвоздика | |
0,500 кг | Вафельна крихта Роялтин | |
0,200 кг | Мигдальні пластівці |
Покриття
0,200 кг | Тринідад Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Вершкове масло кімнатної t змішати з рештою інгредієнтів. Вимішати на малих обертах міксером.
- Наповнити форми діаметром 9 см масою по 30 г, трохи притиснути та випекти.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 150°С протягом 15 хв.
Темперування шоколаду:
- Розтопити шоколад при t=45-50°С на водяній бані (t води 55°С); 1/3 частину маси з t=45-50°С вилити на мармурову плиту і охолоджувати шляхом розмащування та перерозподілу шпателем і скребком до початку загущення, що є ознакою кристалізації кристалів какао-масла (t +27°С).
- Додати кристалізовану масу до решти 2/3 шоколадної маси та добре перемішати. Шоколад готовий до роботи. Якщо шоколад загустів, трохи підігрійте його до робочої температури, але не вище 33°С.
Декорувати чіпси темперованим шоколадом.
Помістити в холодильник на 10-15 хв для застигання.