Грісіні зернові Веггі
Грісіні зернові Веггі
Овочевий смак та аромат, вміст голозерного вівса, сочевиці, зерен гірчиці, цибулі, прянощі.
Тісто
0,600 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,140 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,300 кг | вода | |
0,080 кг | олія соняшникова | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,006 кг | Супер Софт | |
0,400 кг | Живі зерна Веггі |
Спосіб приготування
Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури 4 хв. на першій швидкості тістоміса, додати Живі зерна Веггі та вимісити ще 5 хв. на другій швидкості. Дати тісту відлежатись протягом 20 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм та нарізати на заготовки у вигляді "паличок".
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200°C протягом 10 хв.