Грісіні Веронські
Грісіні Веронські
Солодкі палички грісіні до чаю чи кави, або з молоком.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Панетон Верона | |
0,200 кг | маргарин | |
0,080 кг | яйця | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити інгредієнти протягом 4 хв. на 1-ій шв. та 6 хв. на 2-ій шв. Температура тіста 24-26°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-45 хв., уникаючи завітрення. Тісто розкатати вручну або на розкатувальній машині товщиною 6 мм та вертикально нарізати на заготовки шириною по 1,5 см. Кінцеве вистоювання заготовок 20-30 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180-190°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та конструктивних особливостей печі.