Грісіні Гречані
Грісіні Гречані
Палички Грісіні з гречаним смаком.
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,500 кг | Суміш Гречаний Хліб | |
0,050 кг | маргарин | |
0,030 кг | цукор | |
0,015 кг | сіль | |
0,011 кг | дріжджі пресовані | |
0,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-40 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.