Грісіні Чіполіно
Грісіні Чіполіно
Цибулеві палички Грісіні з сушеною цибулею та кропом.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Мульті Злак Цибуля | |
0,240 кг | маргарин | |
0,380 кг | молоко пастеризоване | |
0,100 кг | яйця | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Темпе-ратура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 40-50 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв. Після вистоювання змастити яйцем.
*Декорувати можна Сідмікс тощо.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі