Пиріг сливово-горіховий Австрійський
Пиріг сливово-горіховий Австрійський
Багаство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начикою. Ідеальне тріо.
Тісто
0,490 кг | Кватро | |
0,164 кг | Мускатний кекс | |
0,330 кг | масло вершкове 82,5% | |
0,330 кг | яйця | |
0,100 кг | грецький горіх |
Наповнювач
0,800 кг | Фрутбері Слива |
Покриття
0,015 кг | Суміш для печива LS | |
0,210 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,085 кг | пудра цукрова | |
0,120 кг | маргарин | |
0,030 кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто: змішати яйця, Мускатний кекс та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера. Потім додати підсмажені та подрібнені грецькі горіхи. На поверхню нанести з кондитерського мішка фруктову начинку Фрутбері Слива.
Покриття: всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто. Розкатати між пергаментом товщиною 3-4 см, охолодити. Зробити трафатетом малюнок та покрити пиріг.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Час випікання: 30 хв.