Пиріг Маківка
Пиріг Маківка
Ніжне поєднання йогуртового тіста, макової та абрикосової начинки.
Тісто
0,167 кг | Йогуртовий кекс | |
0,050 кг | яйця | |
0,050 кг | вода | |
0,050 кг | олія соняшникова |
Начинка
0,180 кг | Макова начинка | |
0,120 кг | Джеммі Абрикос |
Покриття
0,060 кг | Палетта Нейтральна | |
0,012 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти на середній швидкості протягом 5 хв. Тісто викласти у форму (34х10 см).
З кондитерського мішка відсадити Макову начинку та Джеммі Абрикос.
Покриття: Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння. Покрити поверхню охолодженого виробу.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 170°C протягом 30-35 хв.