Рецептури Рецептури

Пиріг Сімейні традиції

Тісто

0,700 кг   Браун Нектар
0,250 кг   яйця
0,250 кг   борошно житнє обдирне
0,250 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   сіль
0,010 кг   Пекарський порошок
0,010 кг   Квік 96
0,010 кг   спеції
0,120 кг   Фрешкіпер

Декор

0,030 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто: перемішати сироп Браун Нектар з яйцями, Квіком 96 та Фрешкіпером. Додати всі сухі інгредієнти та вимішувати на середній швидкості 5-7 хв. пласким бітером. Тісто викласти у форми 10х30 см по 0,550 кг або на деко (тісто наливаємо товщиною 2-3 см). 

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 180°C, ротаційна піч: температура 170°C. Тривалість випікання 30-35 хв.

Декор: випечений охолоджений виріб декорувати цукровою пудрою Монблан.

Пиріг Сімейні традиції