Пиріг Сімейні традиції
Пиріг Сімейні традиції
Розкішно-соковита текстура
Тісто
0,700 кг | Браун Нектар | |
0,250 кг | яйця | |
0,250 кг | борошно житнє обдирне | |
0,250 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,005 кг | сіль | |
0,010 кг | Пекарський порошок | |
0,010 кг | Квік 96 | |
0,010 кг | спеції | |
0,120 кг | Фрешкіпер |
Декор
0,030 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати сироп Браун Нектар з яйцями, Квіком 96 та Фрешкіпером. Додати всі сухі інгредієнти та вимішувати на середній швидкості 5-7 хв. пласким бітером. Тісто викласти у форми 10х30 см по 0,550 кг або на деко (тісто наливаємо товщиною 2-3 см).
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 180°C, ротаційна піч: температура 170°C. Тривалість випікання 30-35 хв.
Декор: випечений охолоджений виріб декорувати цукровою пудрою Монблан.