Міні Шарлотка яблучна
Міні Шарлотка яблучна
Шарлотка з яблуками в міні-порціях.
Тісто
0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,190 кг | цукрова пудра | |
0,260 кг | маргарин | |
0,004 кг | Суміш для печива LS | |
0,001 кг | ванілін |
Начинка
0,250 кг | Фрутбері Яблуко |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру). Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми. Відсадити начинку по 0,010 кг на 1шт. Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.
Параметри випікання:
Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.