Рецептури Рецептури

Міні Шарлотка яблучна

Шарлотка з яблуками в міні-порціях.

Тісто

0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,001 кг   ванілін

Начинка

0,250 кг   Фрутбері Яблуко

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру). Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми. Відсадити начинку по 0,010 кг на 1шт. Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.

Параметри випікання:

Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Міні Шарлотка яблучна